В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Годишните IR награди поощряват добрите практики

Даниела Пеева, председател на УС на АДВИБ, В развитие, 07.12.2017

Снимка: Pixabay Снимка: Pixabay

Годишните IR награди поощряват добрите практики и колегите, които се занимават сериозно с тази дейност, получават своите награди и признание от пазара като цяло. Това каза Даниела Пеева, председател на Управителния съвет на Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България (АДВИБ), в интервю на редактора Иван Гергов, излъчено в предаването „В развитие“ с водещ Делян Петришки.

„Конкурсът е организиран в 5 категории – за най-добра IR електронна страница, за най-добри комуникации с инвеститори и заинтересовани лица, за комуникация за стратегическо управление и риск, за най-добри инициативи за връзки с инвеститорите и голямата награда – най-добър директор за връзки с инвеститорите“.

Тя посочи, че вече за трета година се провежда анкета сред инвестиционни консултанти и други пазарни участници, като тази година са включени и индивидуалните инвеститори, които гласуват за най-добрите директори за връзки с инвеститорите.

Пеева представи и двамата водещи на класацията - Павел Бандилов и Веселин Радойчев.

„Почти съм убеден, че тазвечершното събитие ще засенчи манията биткойн поне за една вечер. Ако това се случи, ще бъде наистина хубав знак за БФБ и за нейния възход“.

 

 

Последни новини
Още от В развитие