Apple ще разкрие нови приложения и функции

Емили Чанг, Bloomberg, за последното около Apple, Fidelity Investments и Space X

Логото на Apple върху магазин в Пекин Снимка: Shawn Koh/Bloomberg Логото на Apple върху магазин в Пекин Снимка: Shawn Koh/Bloomberg

Емили Чанг, Bloomberg, коментира от Сан Франциско водещите технологични заглавия.

Bloomberg научи, че Apple планира да разкрие изобилие нови приложения и функции по време на годишната си конференция на разработчиците следващия месец, каза Чанг. Сред акцентите са актуализации на основни приложения за iPhone, като карти, уведомления и съобщения, както и представяне на нови приложения за Apple Watch, които ще го направят по-независим от iPhone.

Една от най-големите компании в света за управление на активи в света ще започне купуване и продаване на биткойн. Bloomberg научи, че до няколко седмици Fidelity Investments ще предложи търговия с криптовалути, но тя ще бъде ограничена до институционални клиенти.

Капсулата Dragon на Space X се скачи с Международната космическа станция. Капсулата пристигна в понеделник сутринта, носейки със себе си близо 2 тона и половина оборудване и опити. Безпилотният летателен апарат ще остане там около месец и ще се върне на Земята, донасяйки със себе си научни проби.

Чуйте коментара на Емили Чанг във видеото:

 

Последни новини
Още от Новини