Легендарният Ерик Фламхолц - гост на Клуб Инвестор

Проф. Фламхолц е с огромен принос в превръщането на Starbucks в професионално управлявана компания

Авторът на световния бестселър “Стълбата на успеха”, с огромен принос в превръщането на Starbucks в професионално управлявана компания с безпрецедентен растеж, идва в България. Проф. Ерик Фламхолц ще бъде специален участник в новото издание на Клуб Investor.bg Предприемачество на 30 май в Capital Fort, София.

Фламхолц е президент на Management Systems Consulting Corporation, основана през 1978 и е председател на Management Systems Global Affiliates, която той основава през 2011.

Той също така е удостоен с титлата “доктор хонорис кауза” в UCLA’s Anderson School of Management. Фламхолц има мултидисциплинарна квалификация. Получава своята титла „професор“ от Университета в Мичиган, MBA от Университета Вашингтон в Св. Луис и бакалавърска степен по икономика и счетоводство от Hunter College.

Проф. Фламхолц е помогнал на стотици организации да направят успешно преминаване през различните етапи на растеж и развитие. В допълнение, той е провеждал семинари и тренинги за широк спектър от фирми и организации, сред които AMEX Global Travel, FedEx, Nike, Colgate, Palmolive, Forbes Presidents Forum, General Motors, PepsiCo и много други.

Последни новини
Още от Начало