Bulgaria Air изненада дамите за 8 март с нетрадиционен подарък

Националният превозвач подари безплатен ъпгрейд към бизнес класа на свои пътници от нежния пол

Снимка: Bulgaria Air Снимка: Bulgaria Air

Тази година националният превозвач Bulgaria Air обърна внимание на дамите по повод 8 март по нестандартен начин. Пътнички от нежния пол бяха изненадани с безплатен ъпгрейд на самолетните си билети в последния момент и вместо в икономична класа, пътуваха като кралици в бизнес класата.
Дамите, които бяха изненадани с услугата за ъпгрейд до 40 минути преди полета, бяха избрани на случаен принцип. И за да бъде комфортът пълен – авиокомпанията осигури места в бизнес класата и за пасажерите, които ги придружават. Така те пътуваха до дестинациите си в по-комфортната класа, на по-удобна седалка и имаха възможност да се възползват и от други екстри, благодарение на услугата за ъпгрейд – VIP кетъринг на борда и достъп до бизнес салоните на летищата.
„С този жест искаме да пожелаем честит празник на всички дами и да им кажем: „Пътувайте повече“. Изненадата, която организирахме за 8 март е само една от многото, които сме планирали през настоящата година. За нас е важно да предоставяме както комфортен полет за пътниците ни, така и да пренесем всеки празник на борда на самолетите ни“, заяви търговският директор на Bulgaria Air Мария Стоянова.

Последни новини
Още от Начало