Кеш Кредит въвежда услугата „Cash Back“ за лоялни клиенти

Компанията цели да изгради още по-силна връзка с клиентите си

08:30 | 11 юни 2020
Автор: Стефимир Гроздев
Кеш Кредит въвежда услугата „Cash Back“ за лоялни клиенти

Кеш Кредит, една от водещите фирми за бързи кредити в България, въвежда нова услуга за своите лоялни клиенти – Cash Back. Така компанията се превръща в първата небанкова институция в България, която предлага на потребителите си възможността да спечелят реални пари обратно.

Cash Back е най-новата услуга, част от лоялната програма Кеш Кредит, която дава възможност на коректните клиенти на компанията да усвоят точките, които са събрали благодарение на навременното погасяване на кредит. Именно тези точки, могат да бъдат спечелени обратно от потребителя под формата на отстъпка от последната вноска по заема или да им бъдат изплатени директно в брой. Различните варианти за използването на услугата са съобразени с индивидуалните предпочитания, като това може да се случи в офисите на компанията в цялата страна, с едно кликване в сайта или чрез обаждане на кол центъра на компанията.

Основен приоритет за Кеш Кредит винаги е бил индивидуалния подход към клиентите, като обръща внимание на финансовата им култура и навици. Затова и компанията е разработила устойчива програма за лоялност, която ги поущрява да заплащат задълженията си навреме. В Кеш Кредит добрите клиенти плащат по-малко. Така те са мотивирани да подържат добра кредитната си история и постепенно стават банкриуеми. Като част от програмата, лоялността на клиентите се награждава освен с Cash Back, така и с разнообразни подаръци от каталога на Кеш Клуб, отстъпки от цената на услугата стигащи до 25% и дори възможност за безлихвени кредити.

Всеки е благодарен, когато си лоялен, но само Кеш Кредит  ти дава пари в брой в замяна!

Подробности разбери как да вземеш своя Cash Back на cashcredit.bg или на безплатен телефон 080020088!