Премиерът Борисов от Стара Загора: Политиците да си мерят повече думите

Министър-председателят откри изцяло реконструирания надлез в Стара Загора, свързващ центъра с индустриалната зона в града

14:00 | 3 февруари 2019
Снимка: Министерски съвет
Снимка: Министерски съвет

Призив към политиците да си да си мерят повече думите отправи премиерът Бойко Борисов при предсрочното откриване на изцяло реконструирания надлез над жп линиите и бул. „Славянски“ в Стара Загора, предава правителствената пресслужба.

“Ако конфронтацията не се спре, ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това“, отвори министър-председателят Бойко Борисов на журналистически въпроси за компроматите на БСП. „Аз изобщо не се вкарвам в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват – училища, детски градини, инфраструктура, култура, всичко останало. Оставам на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати“, добави премиерът.

Трасето в Стара Загора е с обща дължина от 550 м. То свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на автомобили към Стара Загора, както и от нея в посока автомагистрала „Тракия“.

Изпълнението на проекта по изцяло реконструирания надлез над жп линиите и бул. „Славянски“ в Стара Загора започна на 4 юни 2018 г. и приключи на 1 февруари 2019 г. като срокът за изпълнение е 270 календарни дни.