Bloomberg TV Bulgaria Интервю - архив

Всеки делник от 19:30 часа

Интериорното озеленяване е решение за по-здравословен и красив офис

Биляна Лесидренска, съосновател на Botanic Lab, Bloomberg TV Bulgaria Interview, 07.09.2020

20:01 | 7 септември 2020
Обновен: 22:06 | 7 септември 2020
Автор: Николета Рилска

Компаниите у нас, които се насочват към интериорното озеленяване, имат доста ясна представа - те искат да имат хъбове, които да изглеждат добре и да карат хората да се чувстват по-комфортно в работна среда. Това каза Биляна Лесидренска, съосновател на Botanic Lab, в интервю за редактора Вероника Тонева, излъчено в рубриката “Bloomberg TV Bulgaria Interview”

Лесидренска посочи, че интериорното озеленяване е удачен начин за създаването на по-здравословна работна среда.

“Въздухът в затворените градски пространства е от три до пет пъти по-мръсен”, коментира гостът и добави, че растенията подобряват тези показатели, а здравословните им ползи са отдавна доказани. 

Лесидренска разказа повече за дейността на Botanic Lab, като посочи, че компанията използва богат набор от растения, но основно около 50, които се чувстват добре в офис среда. От разговора стана ясно, че дружеството работи с партньори, основно в Нидерландия, от които внася растенията, като предлага и възможност за поддръжка. 

“Все повече български компании инвестират в интериорно озеленяване и имат предварително заложени бюджети за това”. 

По отношение на коронакризата Лесидренска посочи, че екипът на Botanic Lab е използвал възможността за подобряване на процесите и маркетинг стратегията си, както и за изготвяне на планове, обвързани с новата реалност. 

Целия разговор вижте във видео материала

Видеа с всички гости в рубриката “Bloomberg TV Bulgaria Interview” гледайте тук.