Бизнес старт

Всеки делник от 7:00 часа
Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

През следващата година Apple ще актуализира слушалките AirPods

Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg, Бизнес старт, 27.10.2020

10:45 | 27 октомври 2020
Обновен: 11:39 | 27 октомври 2020
Автор: Ирина Илиева

Американският технологичен концерн Apple планира актуализации на своите слушалки AirPods през следващата година, като се стреми да се възползва от успеха на продукт, който се превърна във важен източник на растежа на компанията. Това заяви Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg, в предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

Базираната в Калифорния компания работи върху два нови модела: трето поколение AirPods от начално ниво и втора версия на слушалките AirPods Pro, допълни още главният редактор на Investor.bg.

„Моделите ще се присъединят към други нови аудио устройства на Apple като HomePod mini и първите „over-ear" (покритващи ухото) слушалки извън бранда Beats.“

Дизайнът на актуализираните AirPods от начално ниво ще бъде подобен на настоящия AirPods Pro с по-къс ствол и сменяеми накрайници за уши, каза още Попов.

„Apple също се стреми да подобри живота на батерията.“

Главният редактор на Investor.bg допълни, че този модел няма да има функциите на по-високия клас AirPods Pro като шумопотискане, твърдят източниците, пожелали да останат анонимни.

Целия технологичен коментар вижте във видеото.

Повече новини от света на технологиите може да видите на investor.bg