Бизнес старт

Всеки делник от 9:30 часа
Водещи: Роселина Петкова и Христо Николов

Киев и Москва отхвърлиха твърденията за отравяне на Абрамович

Веселин Коларов, Gol.bg, в "Бизнес старт", 30.03.2022

14:30 | 30 март 2022
Обновен: 16:46 | 30 март 2022
Автор: Галина Маринова

Русия и Украйна отхвърлиха обвиненията за отравяне на Роман Абрамович, както и други делегати, участвали на мирните преговори. От Кремъл обявиха това съобщение за част от информационната война. Според Reuters симптомите може да се дължат на фактори от околната среда. Това каза Веселин Коларов, Gol.bg , в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водеща Вероника Денизова.

"Собственикът на Челси се появи вчера на преговорите в Истанбул. На пръв поглед изглеждаше добре. Така че остава доста неясно дали наистина е имало такъв опит за отравяне, което по първоначална информация е било само опит за сплашване на Абрамович и двамата украински делегати, или изобщо не е имало такова нещо". 

Абрамович се опитва да бъде между двете страни и неслучайно той присъства и на преговорите. Президентът Зеленски заяви, че няколко руски бизнесмени, сред които и Абрамович вече са предложили да дарят пари за Украйна. Твърди се и, че президентът Зеленски лично е помолил президента Байдън да не санкционира Абрамович, защото той може да изиграе важна роля в борбата за мир. 

Какво е бъдещето на Челси и да очакваме ли да се стигне до фалит на европейския клубен шампион? 

Вижте целия коментар във видеото.

Всички гости на предаването "Бизнес старт" може да гледате тук.

Още спортни новини четете на Gol.bg