OFFICE INVESTMENTS & WORKSPACE FORUM 2021 ще се проведе на 22 април

09:15 | 13 април 2021
Обновен: 09:16 | 13 април 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
OFFICE INVESTMENTS & WORKSPACE FORUM 2021 ще се проведе на 22 април

Office Investments & Workspace Forum 2021, организиран от Градът Медиа Груп, ще очертае тенденциите в офис сегмента като предостави платформа на експертите от най-активните инвестиционни и asset management компании, на представители от най-динамичните компании от IT / BPO сектора, водещите CRE консултанти, архитекти и workspace дизайнери, както и на иновативните компании за сградни иновации и технологии, които да споделят своята гледна точка и актуален опит.

Аудиторията, която ще има възможност да наблюдава събитието чрез безплатен live streaming в най-добро качество (4K).  Направете своята регистрация за форума ТУК.

Основните акценти в програмата са:

- Workplace trends 2021: Създаване на работни пространства в постоянно променяща се среда – как водещите компании адаптират своите бизнес модели и как тези промени ще повлияят на продуктивността и ролята на офиса като централизирана платформа?

- Бъдещето на работната среда: как да гарантираме ефективност, качество на услугите и процесите и устойчива корпоративна среда при динамично променящите се представи за работна екосистема?

- Tенденциите и бъдещето на работния процес – какъв е следващият етап в развитието на съвременната офис среда и как ще изглеждат работните пространства?

- Изискванията за здраве и безопасност като двигател на промяната - отговорът на големите офис проекти. Как ще се отрази на начина, по който се планират, проектират и експлоатират съвременните офис сгради?

- Market outlook: Какви са очакванията на експертите за пазара на офис площи през 2021?

- Projects showcasе: актуалните офис проекти 2021. Архитектурни тенденции 2021 - динамичното развитие на пазара на офиси и неговия ефект върху подхода за планиране и дизайн.

Building innovation: добавяне на стойност чрез технологични сградни решения и иновативен подход.

Зa кoгo e πpeднaзнaчeнo cъбитиeтo:

Real Estate инвестиционни компании

Real Estate дивелопмънт компании

CRE консултанти и брокери

IT/TECH компании-ползватели на модерни офис площи

BPО компании-ползватели на модерни офис площи

Градски лидери

Банки

Асет мениджмънт компании

Строителни компании

Архитекти

Компании за сградни решения и технологии

Workspace дизейнери

Фасилити мениджмънт компании

Проект мениджъри

Proptech компании

Урбанисти

Инженери

Конструктори

Вижте пълната програма и всички участници в Office Investments & Workspace Forum 2021 ТУК. Регистрирайте се за безплатен live streaming  ТУК.