BIF’22 GREEN с фокус върху зелените трансформации и моделите за създаване на по-устойчиви сгради - 13 октомври 2022, Sofia Event Center

Building Innovation Forum 2022 ще открои актуалните трендове при различните функционални типове сгради

17:47 | 30 септември 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
BIF’22 GREEN с фокус върху зелените трансформации и моделите за създаване на по-устойчиви сгради - 13 октомври 2022, Sofia Event Center

Ексклузивното издание на Building Innovation Forum 2022 ще се проведе на 13 октомври в Sofia Event Centre. Събитието, организирано от Градът Медиа Груп, е водещият специализиран форум в сферата на архитектурата, строителството и сградните технологии в България. Фокус на предстоящото издание ще бъдат тенденции и модели за зелена трансформация и устойчивост.

Платформата предоставя възможност на най-активните професионалисти в проектирането и реализацията на мащабни и иновативни сгради, ангажирани с ключовите за пазара проекти, да споделят актуални тенденции и добри практики в контекста на важни за индустрията теми.

BIF’22 GREEN ще постави фокус върху зелените трансформации и моделите за създаване на по-устойчиви сгради в различните сегменти на индустрията.

Основните акценти в програмата са:

- ESG стандартите и сградите: модели за трансформация и устойчивост. Ролята на сградните проекти в постигането на глобалните цели.

- Office & Workspace: Офиси и работни пространства от ново поколение: качеството като фундамент.

- Residential trends: Среда на обитаване за модерен начин на живот - жилищни проекти и реализации.

- Hotels & hospitality: нови измерения за лукс, дизайн, гъвкавост и функционалност.

- Retail places & spaces: търговските пространства, съвременните концепции и потребителското преживяване.

- Индустриални и логистични сгради: технологични хъбове с високи изисквания за функция и ефективност .

- Обществени сгради: спорт, образование и култура –модерен подход, комплексни изисквания и социална отговорност.

- Products, Innovations and Sustainable Βuilding Τechnologies 2022: Постигане на устойчивост чрез интегриране на иновативни сградни решения.

Вижте всички участници и програмата в развитие на сайта на събитието: www.bif.bg

Водещите архитекти и дизайнери ще представят мaщaбни, инoвaтивни и ĸлючoви зa пaзapa пpoeĸти, ще cпoдeлят aĸтyaлни тeндeнции и дoбpи пpaĸтиĸи в ĸoнтeĸcтa нa вaжни зa индycтpиятa тeми. Кoмпaниитe лидepи в тexнoлoгиитe и инoвaциитe за строителство и peaлизaция пpeдcтaвят нaй-нoвитe cи пpoдyĸти.

Регистрирайте се за присъствие на живо на 13 октомври в Sofia Event Center тук.