Александър Костадинов е новият водещ на Investbook по Bloomberg TV Bulgaria

Журналистът се присъединява към екипа на единствената бизнес телевизия в България от 25 януари

13:49 | 24 януари 2018
Обновен: 05:22 | 7 юни 2020
Александър Костадинов е новият водещ на Investbook по Bloomberg TV Bulgaria

Журналистът Александър Костадинов става част от екипа на единствената бизнес телевизия в България Bloomberg TV Bulgaria. От 25 януари той е новият водещ на предаването за инвестиции, макроикономика и бизнес – Investbook. Той ще се фокусира върху теми, свързани с новините от корпоративния свят, начините за финансиране, инвестиционните планове, законовите промени, които засягат бизнеса и други. 

Александър Костадинов трупа телевизионен опит като е преминал през всички етапи на професията. Преди да се присъедини към екипа на Bloomberg TV Bulgaria е работил като водещ на новини, радиоводещ, редактор, репортер и анализатор в  ТВ7, TV+, БГ Радио, Радио Витоша и други медии.

„Животът е постоянно предизвикателство. Аз вече съм част от него, благодарение на Bloomberg TV Bulgaria, които истински разбират от капитал във всякакъв аспект. И знам, че ще науча много... или както е казал Михаил Барщевски: „Пазарите са нестабилни. Инвестирайте в себе си“, каза Александър Костадинов.

Освен че практикува като журналист от 17 години, Александър има наблюдение и над света на спорта - той е един от международните съдии на България по футбол, като в периода между 2010-2015 година съдийства на 26 футболни срещи на FIFA и UEFA, осен това е и съдийски наблюдател към БФС и международен съдия на Българска Асоциация Мини Футбол.