Технологични новини, 13.09.2017

Коментар на Ема Чандра, Bloomberg News от Ню Йорк за новите продукти на Apple: iPhone X, Apple Watch 3 и обновения 4k Apple TV set-box

Apple представи вчера новия iPhone X (iPhone 10), Apple Watch 3 и обновения 4k Apple TV set-box в зала "Стив Джобс" в новото седалище на компанията, гр. Купертино, Калифорния.

Новият iPhone X, най-важния продукт на Apple от дълго време насам, ще се опита да се противопостави на конкуренцията от Samsung, Google и множество китайски производители на смартфони, съобщи Bloomberg.

"Iphone 10 идва с екран, обхващащ целия дисплей на телефона, 3D сензор за разпознаване на лице, а цената на телефона започва от 999 щатски долара", съобщи Ема Чандра в коментар за Bloomberg TV Bulgaria от Ню Йорк на 13 септември 2017.

Компанията е представила също и новия Apple Watch с клетъчна връзка, което дава възможност на потребителите да се обаждат и да влизат в интернет без да имат в близост айфон. Apple показа също и третия си нов продукт, обновения Apple TV сет, който позволява гледане на 4к видеа. Новият модел може да възпроизвежда 4к видеа от каталога за филми на iTunes и от други приложения като Netflix и Amazon, коментира още Ема Чандра, Bloomberg News.

Последни новини
Още от Новини