Най-скъпите бракоразводни адвокати в Холивуд

Съвети при развод от най-добрите адвокати в Холивуд

Лора Уасър, адвокат в Холивуд Лора Уасър, адвокат в Холивуд

Денис Уасър, адвокат: Ако човек няма поне $10 милиона, го изпращаме на друго място. Винаги имаме работа. Хората в Южна Калифорния постоянно се развеждат. Постоянно. Всичките си клиенти са важни клечки. Ако потърсите в интернет, лесно ще ги откриете, защото за тях има статии, дават ги по телевизията.

Лора Весър, адвокат: Инициалите ми L.A.W. Адвокат съм. Зачената съм в деня, в който баща ми е разбрал, че си е взел изпита за адвокат. Имаме семейна адвокатска кантора. Семейно право често е евфемизъм за право за разведени.

Денис Уасър, адвокат: Имаме много клиенти, които се връщат. Много е трудно да кажеш деликатно на някого, че човекът, с когото са избрали да прекарат живота си, се оказва пълна катастрофа.

Лора Весър, адвокат: Или е мръсница-златотърсачка. Няма как да се каже по-мило...

Денис Уасър, адвокат: Така е. Правим каквото можем.

Лора Весър, адвокат: Винаги съм шокирана, когато идват и казват: „Направих филм два дни след като се оженихме и спечелих 20 милиона долара. Не са нейни, нали?“ А аз казвам: „Затова твоят мениджър, адвокат и агент ми се обадиха и искаха да сключиш предбрачен договор, но ти не искаше, така че...“

Ако ви предстои развод, избягвайте да го превръщате в язвителен процес. Без значение колко пари имате, не искате да ги похарчите за бракоразводни адвокати, счетоводители, съдии и експерти.

Постоянно казвам на хората, че ще бъде ужасно за лицето им, да не правят такива физиономии, че никога няма срещнат нов човек, ако правят така. Открийте начин да превърнете развода в нещо положително. Не го смятайте за края на живота си, а за края на нещастен период и започнете следващата глава от живота и семейството ви. 

 

Последни новини
Още от Новини