Търговията с петрол е като да опиташ да хванеш падащ нож

Скот Бауър от Trading Advantage с коментар за тенденциите при цените на петрола

Цени на петрола Цени на петрола

Наблюдаваме постоянно напрежение, понижаващо цените на петрола. Хората продължават да говорят за търсене на дъно за петрола. Не изглежда да са го открили.

Скот Бауър, Trading Advantage: Не, много хора, включително търговци, наистина се опитват да хванат падащия нож – не се вижда дъно. Следващата стъпка е вероятно изпробване на ниските нива, които наскоро видяхме – около 35. Въпреки това е интересно, че ако погледнем пазара на опции вчера, Американският петролен фонд, имаше много голям купувач на опциите тази седмица 11 пут опции, които изтичат днес. Американският петролен фонд, който търгуваше на 11.25, тези неща се търгуваха за около 6 цента. А с големия спад в петрола, който виждаме, Американският петролен фонд търгува за около 10,95. Ако някой на пазара търси бързо понижение на цената – цените на петрола се унищожават за една нощ.

Предполагам, че все още има доста песимисти. А ти, Скот? Все още ли залагаш на продължаващо понижение на цените?

Скот Бауър, Trading Advantage: Определено виждам повторение на ниските нива - около 35,5. Не бих могъл да направя други предположения. Търговията беше много добра, защото имахме обсег, в който можехме да разчитаме на подкрепа, на малко съпротива, но ако отново имаме 35.5, всички ще очакват скок – бих сметнал, че ще тръгнем надолу, но не бих сложил всичките си яйца в една кошница

 

Последни новини
Още от Новини