Клуб Investor

Събота, 20 часа

Водещ: Ивайло Лаков

Бъдещето на специализираните медии в България

Ганета Сагова и Петър Теодосиев в Клуб Инвестор, 22.10.2016

Ганета Сагова и Петър Теодосиев. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Ганета Сагова и Петър Теодосиев. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Успехът идва, когато има хора ентусиасти, когато се работи, за да дадеш нещо на другите, а не само с комерсиална цел. Това каза Ганета Сагова, мениджър на сп. Осем в предаването „Клуб Инвестор“ на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Ивайло Лаков. 

"Списание „Осем“ тръгна преди точно осем години и на 8 декември ще има юбилей. Тръгнахме с тираж 6 хиляди, а в момента тиражът е между 17 и 19 000, което за България е много добре. Един от най големите в България за списания, като тиражът се одитира от KPMG. Списанието не е създадено само с комерсиална цел. То съществува и за помага на хората. Зависи какво поставяш на първо място – при нас на първо място са хората, читателите“.

"Списание "Българска наука" не излиза на хартия, то е създадено, за да излиза само в интернет. Когато го създадохме, искахме то да достига до всеки, независимо дали е в България или в чужбина. Над 100 000 души в момента четат списанието всеки месец. То е в pdf-формат. Не е сайт, а списание и изглежда като списание. Списанието има и сайт, но информацията там е различна. Списанието оставя различна следа, остава на компютъра ти и механизмът на споделянето му е различен", това каза от своя страна Петър Теодосиев, издател на сп. "Българска Наука".

Заслужава ли си инвестицията в медии на специализирана тематика?

Вижте целия коментар: 

 

Последни новини
Още от Клуб Investor