Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Nestle с добри продажби на глава от населението в България спрямо много страни в ЦИЕ

Емануел Артур, изп. дир. на Nestle Bulgaria, Investbook, 18.11.2016

Изпълнителният директор на Nestle Bulgaria Емануел Артур на фона на логото на фирмата Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Изпълнителният директор на Nestle Bulgaria Емануел Артур на фона на логото на фирмата Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Ако погледнем продажбите ни на глава от населението България стои доста добре на фона на други страни от Централна и Източна Европа. Това заяви изпълнителният директор на Nestle Bulgaria Емануел Артур в Investbook с Димитър Вучев.  

Нашата дългосрочна стратегия няма да се промени в следващите няколко месеца, като главната ни цел е да се фокусираме върху растежа, каза Артур. Ние вече сме лидер в много категории и наша цел е да ги развием, допълни той. 

Искаме да го направим в комбинация с иновациите и подобряване на профила на нашите продукти с по-добра хранителна стойност, каза изпълнителният директор на Nestle Bulgaria. Това съвпада със стратегията на нашата група и това, което искат потребителите, добави той. 

Второто нещо в нашата стратегия е да се фокусираме върху износа, каза Артур. Имаме голяма фабрика в София и вече изнасяме до над 40 страни и искаме това да продължи в бъдеще, допълни той.

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Investbook