Index Sport - архив

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

Собственикът на Рен дари 100 млн. евро за Нотр Дам

Александър Костадинов и Цветин Филипов, Index Sport, 16.04.2019 г.

Франсоа-Анри Пино е сред първите, призовали се на помощ за изгорелия символ на Франция, обявявайки, че ще дари 100 млн. евро за възстановяването на катедралата Нотр Дам. Това информират водещите на Index Sport Цветин Филипов и Александър Костадинов.

Една от най-богатите фамилии във Франция, която е и собственик на френския футболен клуб Рен, проявява огромна съпричастност с трагичните събития от понеделник вечер в Париж. Мнозина последваха примера на Пино и се очаква скоро да започне реставрацията на катедралата, след като от пожарната служба потушат и последната искрица от пожара.

Ансамбълът ни по художествена гимнастика също намира място в предаването, благодарение на поредното си отлично представяне на Световната купа в София. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова прибраха златото в многобоя и завършиха на второ място в дисциплината с обръчи и бухалки. Катрин Тасева на свой ред получи три сребърни медала и един бронзов.

С наближаването на летния трансферен прозорец във футбола все по-често ще чуваме и името на Мино Райола. Италианският футболен мениджър е познат навсякъде по света с колосалните сделки за своите клиенти, а този път той търси нов отбор на Пол Погба, въпреки цялостното подобряване на обстановката в Манчестър Юнайтед. Слуховете гласят, че Райола вече е провел няколко разговора с представители на Реал Мадрид.

Владимир Кличко също намира място в епизода на Index Sport, но, за да разберете защо, изгледайте цялото видео.

Последни новини
Още от Index Sport