Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Красивата кройка на успешния бизнес

Иво Димитров и Мирослав Долапчиев, Boom&Bust, 18.02.2017

Иво Димитров и Мирослав Долапчиев, собственици на Tailor Lamb. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Иво Димитров и Мирослав Долапчиев, собственици на Tailor Lamb. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Българският мъж е много загрижен за външния си вид, суетен е и е готов да инвестира средства в себе си. Това казаха Иво Димитров и Мирослав Долапчиев, собственици на Tailor Lamb, в предаването Boom&Bust на Bloomberg TV Bulgaria с водещи Владимир Сиркаров и Кузман Илиев. "Нашите усилия бяха насочени изцяло в онлайн платформа, чийто таргет бе пазарът в САЩ, но в последствие открихме, че има една много добра ниша, която очаква да бъде запълнена в България, защото у нас има само една компания, която предлага подобна, но не същата услуга, като нас".

Ние шием мъжки ризи по индивидуална поръчка - размери, дизайн и модел. Това е един висш пилотаж, който изисква не само умения, но и въвеждане на последните технологии, с които процесът се управлява максимално добре и се минимизират възможностите за грешка, уточниха гостите.

"Има много мъже, които се обличат само спрямо това какво съпругите им искат и се чувстват добре в тази роля. Избягват да пазаруват сами, което за мен е много интересно, защото разговорите ни преминават в различни аспекти - какво жената вижда, като подходящо за мъжа и какво мъжът вижда, като подходящо за себе си. Това ни помага", сподели Долапчиев. 

Има ли условия в България за развитие на този ценови клас? Какви са цените, на които се продават продуктите на компанията? С какво се отличава американският потребител и склонен ли е да експериментира? Как може със софтуер и чрез отговор на девет въпроса за себе си, без да снемаш каквито и да било мерки, да поръчаш перфектната риза за себе си онлайн? Как и защо бизнесът трябва да бъде обвързан със социална кауза и каква е каузата на Tailor Lamb?

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от Boom & Bust