Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Какво предстои пред България и Македония

Андрей Врабчев в Бизнес старт, 02.08.2017

Андрей Врабчев, експерт по международна сигурност и идентичност. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Андрей Врабчев, експерт по международна сигурност и идентичност. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

[video]

Климатът на геополитическата карта се промени, доколкото Европа намери време да погледне встрани от чисто европейските си проблеми и да даде оценка, че македонският въпрос е стратегически важен за бъдещето на континента. Това бе в услуга на двете държави и ние, България и Македония, успяхме да подпишем документа за добросъседство и сътрудничество. Това каза Андрей Врабчев, експерт по международна сигурност и идентичност, в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Иван Нончев. 

"От тук нататък предстоят важните неща. Не сме преставали да бъдем приятели. Друг е въпросът какво се изнасяше. Разбира се, имаше един конфликт в нашите отношения". 

Ако на чисто човешко ниво отношенията са много добри и продължават да стават все по-добри, каза Врабчев. "Имало е недобри моменти, но те са продукт на отглеждани настроения. В същото време на междудържавно ниво се заявяваше също добро отношение". 

 

Последни новини
Още от Бизнес старт