Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Кои са най-скъпоплатените футболисти в света

Веселин Коларов, Gol.bg, Бизнес старт, 25.11.2016

Веселин Коларов, спортен журналист, Gol.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Веселин Коларов, спортен журналист, Gol.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

На първо място сред най-скъпоплатените футболисти е Кристиано Роналдо, който след подписването на новия си договор получава 24 млн. eвро годишно. Плътно зад него е Лионел Меси, като се очаква той отново да оглави класацията на най-скъпоплатените футболисти, след като преподпише с Барселона. В тази класация говорим само за годишните заплати на футболистите без допълнителни бонуси, премии и рекламни договори, каза спортният журналист от Gol.bg Веселин Коларов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria в предаването Бизнес старт.

Челната тройка на класацията се допълва от Гарет Бейл, който също наскоро поднови договора си с Реал Мадрид.

Впечатление прави и наличието на трима футболисти сред десетимата най-скъпоплатени в света, които играят в китайското първенство. Китай се превърна в предпочитана дестинация за футболните звезди.

Кои са тези трима футболисти и кои са другите, които намират място в топ 10 на най-скъпоплатените в света можете да видите във видеото с целия коментар:

 

Последни новини
Още от Бизнес старт