Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Ценен е луксът, който остава и в който си заслужава да се инвестира

Дизайнерът Невена Николова в Бизнес старт, 13.05.2016

Невена Николова, дизайнер. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Невена Николова, дизайнер. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

 В модата продуктът, колкото и да е красив, той трябва да има смисъл. Ценен е луксът, който остава и в който си заслужава да се инвестира. Това каза дизайнерът Невена Николова в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria. В Лондон се цени скритият лукс. 

"В Лондон изкуството върви ръка за ръка с бизнеса. Той подкрепя тези, които могат да се борят, но и много бързо изхвърля, ако не си тежиш на мястото. Ясната и видима реклама не работи толкова добре, колкото рекламата от уста на уста. Оказва се, че в Лондон аз съм една добре пазена тайна".

По думите на дизайнера за много хора е трудно да приемат, че марка, "нещо, което е толкова малко, има същата устойчивост, както големи марки".

"За нас Кан е фактор и интересно място, пълно с блясък, понякога истински, понякога фалшив на места", каза още Николова. По думите й киното е не само голяма сцена, но и много голям моден подиум. "Не искаме да ставаме поредната марка, която облича знаменитости, а да облека дамата така, че да бъде себе си, а не просто да привлича вниманието". 

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от Бизнес старт