COVID-19 и цената на ваксинния национализъм – на 28 януари, по Bloomberg TV Bulgaria

Гост по темата, в предаването „В развитие“ е старши икономистът в RAND Europe Марко Хефнър

15:16 | 27 януари 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Как се развива COVID-19 и каква е истинската цена на ваксинния национализъм, която ще плати човечеството? На 28 януари, от 13:00 часа, в ексклузивен разговор за предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria, своята гледна точка по темата ще сподели старши икономистът и ръководител на научни изследвания в RAND Europe - Марко Хефнър.

След като осъществява обширни количествени изследвания, свързани с актуални теми, проблеми и въпроси в областта на здравеопазването, труда и международната икономика, Хефнър успява да натрупа богат опит в анализирането на данни и да се запознае отблизо с особеностите на иконометрията. Преди да се присъедини към RAND, той работи в Института за изследване на заетостта (IAB) и в Центъра за изследване и анализ на миграцията в Лондонския университетски колеж.

RAND Europe е изследователска организация с нестопанска цел, която спомага за подобряването на политиката на различни компании и международни организации и вземането на решения чрез извършването на собствени изследвания и анализи. Организацията работи отблизо с ключови клиенти като европейски правителства и институции, доброволчески организации, фондации, университети и компании от частния сектор. RAND Europe осъществява прецизни и професионални проучвания по въпроси, свързани със здравеопазването, науката, иновациите, отбраната и сигурността, транспорта, наказателното правосъдие, заетостта и социалната политика.