Каква ще бъде работата в бъдеще

Глобални лидери за бъдещия офис

10:00 | 5 април 2021
Обновен: 10:59 | 5 април 2021
Преводач: Кирил Петков

Каролин Еверсън, вицепрезидент на Facebook: Бъдещето на работата е бъдещето на служителите.

Дамбиса Мойо, глобален икономист и писател: За мен най-важен е въпросът да се дефинира какво е служителят. От там произтичат всички останали въпроси, свързани със защита правата на работниците и психичното здраве.

Реджиналд ван Лий, партньор в The Carlyle Group и главен трансформационен директор: Трябва да сте в крак с еволюцията докато всички вървим към новата нормалност и хибридната среда.

Джейсън Спатаро, вицепрезидент на Microsoft 365: Трябва да измислите нов работен модел. Той ще включва културни промени, а може би и някои нови правила.

Арвинд Кришна, директор и председател на IBM: Около 80% ще се върнат на работа хибридно.

Джейсън Спатаро, вицепрезидент на Microsoft 365: Почти сме готови за каквото наричам преходна бъркотия, когато някои хора ще са в офиса, докато други не.

Реджиналд ван Лий, партньор в The Carlyle Group и главен трансформационен директор: До есента очаквам да можем пълноценно да отворим офисите.

Кати Безант, главен директор „Операции и технологии“ в Bank of America: Очаквахме 2020 да е сложна, и тя се оказа такава, но в много отношения беше по-ясно какво е необходимо да направим.

2021 е много по-усложнена, защото как и с какъв темп действаме и какви последици ще имат малките лични решения,  ще разберем всичко това едва след като го преживеем.