Microsoft: Невероятно голямо търсене на Xbox X, част 2

Фил Спенсър, изпълнителен вице-президент на гейминг в Microsoft Corp.

01:49 | 12 ноември 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

За направата на видеоигрите се събират заедно стотици хора, за да конструиарт тези мащабни видео игри. И внезапно в началото на март тази година всички трябваше да се приберат по домовете си. Но все пак продължиха да правят конзолите, операционната система и игрите, за да са готови. Нямаме учебник, по който да се направи това.

Фил Спенсър каза: "Невероятно горд съм с отдадеността на екипите, които създадоха конзолите, игрите, които са на разположение,  с това че можем да предоставяме услугата. Но това беше нов начин на работа за нас. И честно казано все още работим по този начин и все още се учим всеки ден. Но фактът, че сме в състояние да я пуснем за празника и имаме толкова много доволни клиенти днес е доказателство за посвещението на екипите.

Трябва да поставим безопасността и сигурността на нашите екипи на първо място. Не за пръв път конструираме видеоигри. Не сме работници от първа линия, не предоставяме основна услуга. Когато претегляме компромиса между качеството на игрите и безопасността на нашите екипи, винаги ще мислим първо за качеството и безопасността. Върху това работим сега. И то много от екипите го правят. Това не е проблем само за нас. И ще работим усърдно върху него, за да сме сигурни, че конструираме игрите по безопасен начин, и че постигаме напредък. Учим се всеки ден да бъдем по-добри, но просто това е дълъг процес."