Valentino: Кражбата на Balmain бе 25% от колекцията

Рашид Мохамед Рашид, основател и председател на Alsara Investment Group и председател на Valentino

15:05 | 27 септември 2023
Преводач: Силвия Грозева

Кажете ни тогава за елемента Balmain в това уравнение. Ако започнете да забелязвате накрая възможност за поглъщане на Valentino от Kering, къде ще бъде Balmain?

Mayhoola има редица инвеститори: Valentino, Balmain, Pal Zileri и Beymen в Турция. Имаме четири големи актива. Те всички се развиват много успешно и растат.

Ние ще продължаваме да растем. Ще продължаваме да се задълбочаваме на пазара на продуктите на лукса.

Затова Balmain ще продължава да расте. Ние го купихме като много специален френски бранд, който е на почти 75г. Има много разпознаваемо ДНК. Това е бранд, който расте на много пазари и особено сега в САЩ и Китай.

Ще продължим да го разрастваме към повече влияние в света на модата.

След дебюта в Милано, Balmain трябваше да се справи с голяма кражба. Какво ще ни кажете за това? Какво беше взето? Къде очаквате да отидат тези продукти? Каква информация ще ни дадете?

Случи се по време на подготовката на шоуто в Париж, което следва. За съжаление кражбата стана по време на транспортирането на някои неща от мястото на модното шоу. За щастие имаме изключително добър екип. Те успяха да ги създадат отново.

Какво ще стане с откраднатите неща, не знам. Някои хора може би толкова силно искат да имат нещо от Balmain, че са готови да го откраднат.

Но ако може да оцените кражбата, за колко е?

Ами, вероятно 25% от колекцията. Но всичко беше направено отново.

Толкова много неща ни казахте, удоволствие беше да ни гостувате. Рашид Мохамед Рашид, основател на инвестиционната група Alsara и председател на Valentino и Balmain.