Известни лица от малкия екран с реклама за Winbet бонусите

09:52 | 10 юни 2021
Обновен: 09:52 | 10 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: winbet
Снимка: winbet

В историята ще открием, че няма бизнес, който да не се рекламира, дори брандът Apple може да бъде забелязан в ефира, макар и той самият рядко да плаща за позиционирането си в родния ефир, повечето реклами най-често идват от мобилните оператори. Всички останали индустрии не пропускат възможността да привлекат нови клиенти в портфолиото си.

Най-вероятно сте обърнали внимание на родните звезди, които говорят за бонус Winbet и представят промоцията по един забавен и приятен начин. Сигурни сме, че сте ги виждали, но ако трябва да бъдем честни, предишните реклами също улавяха доста добре духа на компанията и на развлекателната индустрия като цяло.

До колко обаче рекламата с познати лица в родния ефир е успешна? Защо изобщо са необходими такива звезди? Отговорите са повече от лесни. На първо място ще открием, че всеки един актьор, спортист и звезда, като тази практика е вече наложена и с други известни лица в рекламата на Ефбет, говорим за реноме и доверие. Разбира се, някой би заявил, че дадена личност получава хонорар за участието си, но не трябва да забравяме, че в тази индустрия последната дума е винаги на аудиторията и при наличието на не толкова качествени практики ще последва един много жесток медиен линч, следователно не всеки е готов да рискува точно това и преди да бъде направена една реклама, следва много сериозна проверка.

Що се отнася до успеха, нека зададем този въпрос, колко реклами на букмейкъри си спомняте в последно време? Някои са забавни, други идват с музикален джингъл, а трети са се превърнали дори в социален тренд, което е и точно целта на самата реклама. Никой не може да гарантира колко точно успех може да има една такава идея, но със сигурност реакцията на публиката има положителен ефект.

Ако вярваме на статистиката, всеки човек в един или друг момент е направил спортна прогноза, всеки втори е гледал поне веднъж спортна дисциплина, без значение каква. Операторите все по-често говорят за забавление, като именно то може да дойде с помощта на бонуси и повече промоции, след като родният бранд ги предлага, клиентите трябва да го разберат, като за целта се изисква достигането до повече клиенти, а най-добрият начин е именно в ефира.

Разбира се, мнозина биха заявили, че социалните мрежи са далеч по-добрият избор, но не трябва да забравяме, че докато всеки има мобилен телефон, не всеки ще изгледа реклама, която може да се пропусне, а точно това е наистина възможно в социалните мрежи. В телевизията нямаме тази свобода, но пък имаме висок професионализъм. Създаването на една реклама идва с редица изследвания и точно по тази причина ще открием, че букмейкърите винаги инвестират повече внимание, опитват се да подчертаят мотива, но без да го натрапват и дълго време след 30-те секунди в излъчване, помним още забавният момент и слоганът.

С оглед на всичко това, а и фактът, че наближават някои интересни спортни събития е нормално да виждаме повече реклами, но нека не забравяме още един важен факт, рекламите могат да се правят само и единствено от лицензирани брандове и точно по тази причина ги виждаме в ефира. Дори и да не сме почитатели на спортните прогнози, можем да бъдем доволни от факта, че получаваме една добра и забавна реклама, изборът винаги остава за клиентите.