Кои са най-добрите марки домашни фитнес уреди

09:03 | 14 септември 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Mark Kauzlarich/Bloomberg
Снимка: Mark Kauzlarich/Bloomberg

За да постигнете своите фитнес цели, не е необходимо постоянно да посещавате залите, да давате луди пари за месечни карти или за сертифициран личен треньор. Може да тренирате също толкова ефективно и у дома.

Но намирането на най-доброто оборудване, с което да обзаведете личния си домашен фитнес, не е толкова лесно, колкото изглежда. Трябва да изберете качествени фитнес уреди, които да отговарят на Вашия бюджет, нужди и желан резултат. Независимо от това дали тренирате отдавна или сте начинаещи, дали искате да изгорите калории, да отслабнете, да изградите мускули или просто да станете по-здрави, трябва внимателно да изберете от къде ще пазарувате.

За да направите най-добрия избор, ще Ви представим няколко марки, които предлагат разнообразие от домашни фитнес уреди, с гарантирано качество и на добра цена.

Една от марките, на които залагат спортуващите хора е Bodyflex. Когато говорим за цена и качество, те са най-добрите в бранша. Единственият недостатък е, че не покриват в производството си всички категории.

Bodyflex предлагат фитнес уреди от среден клас. Всеки един от продуктите им е подложен на подробен и щателен контрол на качеството.

Крайната цел на марката е да донесе истински ползи и полезни резултати на всички свои клиенти. Bodyflex предлагат спортни стоки и фитнес уреди като топки за йога, гири, тежести, велоергометри, кростренажори, тежести, лежанки, комбинирани уреди и много други спортни стоки и фитнес уреди.

Друга марка, която предлага разнообразие от домашни фитнес уреди, с високо качество, е Kettler. Благодарение на тях може да имате така желаното тяло, да подобрите здравето на сърцето си и да изградите мускули. С фокус върху иновациите, лекотата на използване и практичността, уредите на Kettler предлагат цялостно решение за всички Ваши нужди.

Немският бранд залага на нови технологии, гарантирано качество, ергономичност и оригинален стил. Kettler произвежда не само фитнес уреди, но също така и тенис маси, детски колички, тротинетки и колела за баланс.

Master е още един от водещите производители на спортни и фитнес уреди в Европа, който залага на високо качество и дизайн. Продуктите им са подходящи за мъже и жени, без значение какво е нивото на уменията Ви. Те са подходящи за комбинирани тренировки. В спортни магазини с уреди Master може да избирате между: постелки, гири, боксов чувал, лост, велоергометър, тренажор, лежанка, колело за баланс, степер, кростренажор и много много други.

Поддържайте добра форма, без да излизате от своя дом, благодарение на висококачествените фитнес уреди, предлагани от доказалите се през годините марки- Bodyflex, Kettler и Master!