Имате сметка в Betway.com? Как да се регистрирате в Betway.bg тогава?

15:30 | 17 март 2022
Автор: Антон Груев
Снимка: Betway
Снимка: Betway

За пълнолетните почитатели на хазарта в България, не е тайна, че Betway е един от най-разпознаваемите брандове към днешна дата. Операторът има лицензи във Великобритания, Дания, Швеция, Италия, Испания и други държави, а отскоро вече и в България. Някои от вас обаче може и да са имали сметка в сайта, преди той да дойде у нас. Възможно ли е да се регистрирате отново, но този път през българския домейн, ще разберете, след като прочетете статията ни.

Как да се регистрираме в Betway за България?

Ако вече имате акаунт в Betway.com, няма никакъв проблем, да създадете такъв и в лицензирания сайт за България. Това стана ясно, след като се проведе разговор с поддръжката и те дадоха информация, че нова регистрация в BETWAY, е напълно възможна, защото става дума за два различни пазара. С други думи, не се притеснявайте, ако сте играли до сега в онлайн платформата за чужбина, тъй като това няма да ви попречи да регистрирате нов профил от нашата страна.

Самата регистрация в Бетуей за българи, е малко по-различна, тъй като давате лични данни, сред които държава, пълен адрес, ЕГН и прочие. Все пак сме длъжни да ви информираме, че процеса по откриване на акаунт, не е никак сложен и няма да ви отнеме много време. За целта се попълва електронен формуляр, в който трябва да посочите данни за потребителя и такива от личната карта.

Друго важно условия за регистриране в уебсайта, е да имате навършени 18 години. Само пълнолетните лица могат да се възползват от хазартните услуги на компанията, след като се запознаят с общите правила и условия. Не на последно място, ще се наложи да се верифицирате изпращайки копиран документ за самоличност, за да бъдат идентифицирани данните ви.

От какви устройства можем да направим регистрация?

Регистрацията в уебсайта може да бъде извършен от настолен компютър или лаптоп, както и от всички видове мобилни устройства, които работят с операционните системи Android и IOS. За да се регистрирате чрез мобилен телефон, е необходимо да активирате мобилния сайт от браузъра си и да застъпите линка за регистрация. Процедурата не е по-различна от тази за компютри и отново се налага да вписвате личните си данни, както и тези, които ще използвате за вход в системата.

Букмейкърът се готви да пусне и специална мобилна апликация за родните играчи, която също ще предостави опция за създаване на акаунт. Това обаче ще се забави малко във времето, тъй че имате възможност да използвате някой от горепосочените варианти за отваряне на сметка.

Разбира се, преди да се присъедините към Betway, трябва да сте наясно, че това е хазартна платформа предлагащи игри с реални пари. От това следва и рискът да загубите средствата си, ако късметът не работи на ваша страна. Изхождайки от това, е желателно да бъдете отговорни и да знаете, че подобен тип сайтове могат да ви струват скъпо. Общо взето това беше нашата публикация посветена на регистрацията в Бетуей и всичко най-важно за откриването на нова игрална сметка във вече лицензирания български вариант на едноименната платформа.