В развитие

Всеки делник от 12 до14 часа и от 18 до 20 часа 

Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки 

Видео съдържанието става все по-предпочитано сред българския бизнес

Пламен Николов - кинорежисьор и сценарист и Георги Маринов - кинооператор; съоснователи на Match Frame Studiо, В развитие, 04.02.2020

Наличието на качествено корпоративно видео изгражда имиджа на дадена компания. То трябва да има послание, визия и съдържание, което да привлича зрителя. Това казаха Пламен Николов - кинорежисьор и сценарист и сценарист и Георги Маринов - кинооператор; съоснователи на Match Frame Studio, в предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова.

„Корпоративното видео е адски мощен инструмент в маркетинга и рекламата“, добави Маринов.

„Ако една снимка се равнява на 1000 думи, то в рамките на две минути едно видео може да разкаже по емоционален начин всичко за една фирма“, заяви oще Николов.

Според двамата гости видеото започва да бъде предпочитана форма на комуникация сред българския бизнес.

„Все повече млади хора имат рекламна култура и се стремят да представят компанията си по най-добрия начин в социалните мрежи и сайтовете за видео споделяне“.

Николов и Маринов разясниха за различните жанрове при корпоративното видео.

„Корпоративните видеа могат да бъдат имиджови, продуктови, артвидеа, дори един репортаж може да има рекламна стойностен като това е подход при някои фирми“, обясни Маринов.

Според Николов всяка концепция е строго индивидуална спрямо визията и мисията на всяка компания.

„Българинът трудно говори пред камера, докато при чужденците няма смут от включената камера, те говорят открито и свободно“, каза още той.

Двамата са на мнение, че подготовката на едно видео отнема много време от измислянето на идеята до крайното заснемане на видеото.

Съоснователите на Match Frame Studio допълниха, че телевизията остава лидер сред предпочитаните канали за видео съдържание, следвана от социалните мрежи.

Гледайте целия разговор във видеото.

Последни новини
Още от В развитие