TNBT

В развитие

Всеки делник от 12 до14 часа и от 18 до 20 часа 

Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки 

PitchBoot Camp - събитието, което среща студенти и работодатели

Диана Дворска, oперативен мениджър на Youth Talent network, Ели Драганова, мениджър "привличане на партньори", В развитие, 18.04.2019

Идеята за PitchBoot Camp възниква в Португалия. Събитието се провежда на 4 континента в 18 страни. В България първото издание беше през 2016 г., като този уикенд ще започне шестото събитие. Това каза Ели Драганова, мениджър "привличане на партньори", в предаването "В развитие" с водещ Живка Попатанасова.

Мотивацията ни е да съберем на едно място бизнес участници и студенти. Основната цел е да обучим студентите, за да са подготвени и уверени за пазара на труда, заяви Диана Дворска, oперативен мениджър на Youth Talent network.

"Представителите на компаниите на форума са на високи позиции. Искаме да има разнообразие, да участват големи и по-малки български компании", коментира Дворска.

"Профилът на компаниите се стараем винаги да е разнообразен. Приветстваме ученици от последните класове, студенти или наскоро завършили висшисти. Има компании от маркетинг индустрията, IT сектора и производството", обясни Драганова.

Младежите също са с доста разнообразен профил. Разликата при нас е, че обикновено не се насочваме към отдел „Човешки ресурси“, а каним мениджъри и директори в различни отдели, допълни тя.

"Насърчаваме младежите да са активни и да посещават различни събития. Когато комуникират с хора от редица компании, младежите биха могли да разберат какво искат", смята Дворска.

Последни новини
Още от В развитие