В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Мениджъри и студенти работят заедно върху реални бизнес казуси

Ангел Станчев, AISEC България, В развитие, 11.04.2018

Форумът "Бизнесът в действие" цели да изгради мост между младите хора и бизнеса. Това каза Ангел Станчев, заместник-председател Бизнес развитие в AISEC България, в предаването „В развитие“ с водещ Светозар Димитров.

„Какво по-добро начало на кариерния път от това да имаш шанс да видиш всички възможности в компаниите и да избереш най-доброто в дадения сектор? Събитието се отличава с това, че реално правим казус в дадената компания и студентите имат възможност да се запознаят с ценностите на компанията, с реалните неща, които са свързани с бизнеса“.

По думите му студентите ще отидат в компанията, ще имат възможност да прекарат един ден там и да разберат какво е да работиш на такова място.

„След като минат самите казуси в компаниите, имаме финално събитие на 29. 04, на което участниците получават сертификати, имаме и вдъхновяващи лекции, а след това имаме networking част, в която имат шанс отново да поговорят с някои от мениджърите в компаниите“.

Станчев посочи, че на 21.04, 22.04 и 28.04 са дните за казус, а на 29.04.2018 е финалното събитие. Регистрацията е до 16.04.2018.

 

Последни новини
Още от В развитие