В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

София с онлайн калкулатор за изчисление на услуги

Александър Лазаров във В развитие, 26.09.2017

Александър Лазаров, изп. директор на геоинформационната компания Мапекс. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Александър Лазаров, изп. директор на геоинформационната компания Мапекс. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Онлайн калкулатор вече предлага възможност за проверка на цената на голяма част от услугите на Направление "Архитектура и градоустройство". Това каза Александър Лазаров, изп. директор на геоинформационната компания "Мапекс", в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Велко Каменов. 

"Този калкулатор има и допълнителен елемент - какви документи човек трябва да си подготви, за да му бъде предоставена дадена услуга".

Услугата ще бъде от полза за всички инвеститори, които имат инвестиционни намерения за развитие на територията на столична община, каза гостът.  По думите му калкулаторът вече може да бъде използван в сайта на Направление "Архитектура и градоустройство", в секция Услуги, като "може да се търси с почти свободен текст, както и по дирекция и направление, а след това да се уточняват и допълнителни параметри". 

"Дават се препратки и към нормативната база, на която стъпват цените на услугите".

Защо глобалната информация е "нещо хубаво, но детайлите са нещото, от което клиентът се интересува"?

Очаквайте видео с целия коментар. 

Последни новини
Още от В развитие