В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Рецептите за вечна младост - новите тенденции в естетическата медицина

Боряна Тимнева, кинезитерапевт и козметик, и д-р Анелия Здравкова, дерматолог, В развитие, 24.04.2017

Снимка: Bloomberg TV България Снимка: Bloomberg TV България

Иновацията в момента (в естетичната медицина – бел.ред.) е съчетанието на различни технологии в една апаратура. Например имаме триактив, който съчетава 3 технологии в един апарат, и който много добре обхваща всички нужди на тялото като борба с целулита, раздвижване и подобряване на лимфотока, както и стягане на кожата. Подобни са и технологиите за лице в дерматологията.

Това каза във „В развитие“ с водещ Вероника Денизова козметикът и кинезитерапевт Боряна Тимнева. Коментар по темата в предаването в минутите след 19:00 – новите тенденции в областта на естетичната медицина, даде и дерматологът д-р Анелия Здравкова.

„Козметичната гинекология се развива с много бързи темпове през последните години. Става въпрос за жени, не само нуждаещи се от вагинално подмладяване, а които имат проблеми и със задържането на урина“, каза на свой ред д-р Здравкова.

„Всяка нова технология е по-скъпа. Това е логично. Определена компания е разработила този продукт, вложила е доста пари, тоест е естествено той да бъде по-скъп. Разбира се, има разумно решение когато трябва да се преценява по качество и цена. Именно към това се стремим – да намерим един разумен баланс между ефекта и цената, която заплаща съответния човек“, добави тя.

Вижте целия разговор:

 

Последни новини
Още от В развитие