В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Колко голям е интересът към ERP системите

Иван Аржентински, управляващ партньор в ERP.bg

Иван Аржентински Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Иван Аржентински Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

ERP системите служат за управление на фирмата, като те обхващат всичките ѝ дейности. Специфичното при ERP системите е интеграцията им в едно цяло, като от това произлизат съществени ползи спрямо употребата на различни системи. Това заяви управляващият партньор в ERP.bg Иван Аржентински, който в ефира на „В развитие“ с водещ Вероника Денизова по Bloomberg TV Bulgaria говори за фирмата си и перспективите пред нея и сектора. По този начин компаниите, които въвеждат тези системи получават конкурентно предимство, което иначе не биха имали, допълни той.

ERP.bg е от 20 години на пазара, като от 2001 се развива в направлението на ERP системите, каза Аржентински. Направихме изцяло нова система, която от самото начало имахме намерението да я изнасяме в чужбина, допълни той, подчертавайки, че поради това са я правили по международни стандарти.

Секторът в България се характеризира с доминирането на чужди софтуерни фирми, заяви Аржентински, допълвайки, че 60-70% от пазара са само няколко международни компании. За останалата част се конкурират около 100 фирми, като нашата компания държи около 1-2% от него.

Чуйте повече:

 

Последни новини
Още от В развитие