Светът е бизнес

Понеделник - петък, 20,30 - 21,30 ч.

Водещи: Ивайло Лаков, Николай Кръстев

Рецептите за успех в сферата на продажбите

Георги Гунчев, професионален застраховател и търговски експерт, Светът е бизнес, 27.10.2017

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Продажбите могат да бъдат най-лошата, най-неблагодарната, най-тежката работа, но също така могат да бъдат най-хубавата, най-приятната, най-обогатяващата и най-доходоносна работа, ако човек знае как да ги прави.

Това коментира пред Ивайло Лаков в „Светът е бизнес“ професионалният застраховател и търговски експерт Георги Гунчев.

В края на септември Гунчев, който е един от най-добрите търговци на животозастрахователни продукти у нас, получи престижната награда Quilly на Националната академия на авторите на бестселъри в САЩ (National Academy of Best-Selling Authors) за съавторството си в книгата Driven, написана съвместно с известният американски автор на книги за саморазвитие и самоусъвършенстване Брайън Трейси.

В книгата съм дал три основни момента, три основни ключови техники, които използвам и които са ми помогнали да стигна от нулата до върха. Хората, с които работя, също използват тези техники“, обясни Гунчев.

Гостът в студиото даде и конкретен пример с човек, работил в сферата на продажбите 20 години, но започвайки да използва въпросните техники, за малко повече от година достига изключително високи върхове.

Това са неща, които са почерпени от опита, някой биха ги нарекли професионални тайни, които вършат работа в ежедневието, в „полеви условия“, посочи той.

 


 

Последни новини
Още от Светът е бизнес