Акциите на САЩ се присъединиха към глобалния климат и завършват с повишение

Пазарен коментар на Сю Кийнан, Bloomberg Ню Йорк, В края на деня, 09.07.2018

Има голяма промяна на настроението след последната седмица и това е солидното движение на биковете от началото на сесията. Акциите на САЩ се присъединиха към глобалния климат и завършват с повишение, което започна от Азия, след като инвеститорите отхвърлиха загрижеността си за ескалация на напрежението в търговията, за да се съсредоточат върху следващия сезон на печалбите. Това каза пазарният анализатор Сю Кийнан, Bloomberg Ню Йорк.

Търговците отчетоха, че британският външен министър и официалното лице по Брекзит подадоха оставките си и президентът Тръмп обмисля да се срещне с Тереза Мей по-късно тази седмица.

"Що се отнася до американските акции SNP 500 се повиши до най-високите си нива от средата на юни а Dow Jones Industrial Average достигна ключови технически нива. Акциите на суровините и на запасите на развиващите се пазари успяха да намерят подкрепа в слабия долар. Въпреки че търговията на петрола се понижи с 1% по-рано инвеститорите успяха да отговорят на най-новите новини за доставките".

Повече вижте във видео материала. 

Последни новини
Още от Пазари