БФБ се отчита за третата четвърт на 2017 на 30 октомври

Представянето ще е под формата на уебинар и ще се осъществи на английски език

Снимка: Investor Media Group Снимка: Investor Media Group

Българската фондова борса ще представи резултатите си през третото тримесечие на уебинар в понеделник (30 октомври) в 16:00 ч.

Това се разбира от съобщение на официалната уеб страница на дружеството.

Ръководството на БФБ кани всички настоящи инвеститори и заинтересовани страни да се запознаят с финансовото състояние на борсата за посочения период, както и да отправят своите въпроси, свързани с презентираната информация.

Представянето ще бъде под формата на уебинар и ще се осъществи на английски език. В края на уебинара ще се приемат въпроси от участниците, свързани с текущото състояние и бъдещото развитие на дружеството.

От тримесечния бюлетини със статистическа информация за основния пазар BSE и алтернативния пазар BaSE за третото тримесечие на 2017 става ясно, че пазарната капитализация се понижава с 0,36% за периода, отчита Investor.bg.

Общо оборотът от търговия на регулиран пазар за тримесечието възлезе на 225,1 млн. лв., а на извън регулиран пазар – на 194,2 млн. лв.

Отрасловата статистика показва, че по оборот води секторът „Операции с недвижими имоти“ с 92,5 млн. лв. На второ място е сектор „Финансови и застрахователни дейности“ със 74,8 млн. лв., а на трета позиция е преработващата промишленост с 27,5 млн. лв.


 

Последни новини
Още от Новини