Bang&Olufsen посрещна пролетта с нова колекция в ярки цветове

Датската компанията е селектирала едни от най-практичните си преносими говорители

Лидерът в технологичния свят Bang&Olufsen отбеляза началото на пролетта с нова ярка колекция от луксозни високоговорители и слушалки в свежи и атрактивни нюанси. Освен безупречните дизайн и качество на продуктите, в новата пролетно-лятна колекция Beoplay на фокус са цветовете. Вдъхновени от световните тенденции, Bang&Olufsen този път са заложили на говорители и слушалки в мандаринови, бежови и сиви нюанси.

В пролетно-лятната колекция Beoplay 2017 са включени най-малката безжична тонколона от семейството на преносимите говорители на B&O – Beoplay A1, водо- и прахоустойчивата преносима колона Beoplay A2 Active и изключително удобните и висококачествени слушалки Beoplay H4 и H5. От датската компанията неслучайно са селектирали едни от най-практичните си преносими говорители – с настъпването на пролетта и идването на лятото, слушането на музика вече може да се превърне в преживяване, свързано с движение. А ярките цветове подсещат, че зимата е приключила и е време за ново, свежо начало.

Пролетно-лятната колекция Beoplay 2017 беше официално представена в средата на март и е налична в шоурума на Bang&Olufsen в София във всички цветове.

Последни новини
Още от Новини