Bang & Olufsen празнува една година от отварянето на шоурума в София

Датската компания зарадва почитателите си с представянето на новата Brass Tone колекция

Снимка: Bang & Olufsen Снимка: Bang & Olufsen

Шоурумът на Bang & Olufsen в София отпразнува своя първи рожден ден. Хубавият повод бе отбелязан в първия ден на декември със стилно събитие в шоурума на датската технологична марка.

По време на него Bang & Olufsen зарадва почитателите си с представянето на новата Brass Tone колекция. Тя обединява технология и декоративно изкуство и е въплъщение на ярък стил на живот. Цветът на Brass Tone е вдъхновен от съвременния интериорен дизайн в стил Ар-деко, известен също като Модернизъм. Cool Modern Collection се състои от определен брой продукти Brass tone (те не са направени от месинг). Това не е лимитирано издание, а постоянна колекция, която е част от асортимента на Bang & Olufsen.

С празненството по повод рождения ден на шоурума в София Bang & Olufsen България даде старт и на коледните изненади. По време на стилното събитие беше разиграна томбола с атрактивна награда, а всеки присъстващ получи ваучер за отстъпка при покупка.

От създаването си през 1925 в Дания марката Bang & Olufsen е стандарт за дизайн и символ за аудио и видео превъзходство. Стремежът ѝ е да предлага удобни и луксозни решения, съчетани с качество, майсторство в изработката и красив дизайн, които същевременно са изключително мобилни, без да правят компромис с използваните материали и с качеството на звука и картината. Създадени са така, че с лекота да се впишат в интериора и да изпълнят помещението със звук и картина, без да заемат твърде много място.

Всички знаем колко е важно в напрегнатото ежедневие да можем да се насладим на приятни мигове вкъщи или навън с любимите хора.  Ако сме Ви заинтригували, заповядайте в магазина, който се намира на ул. Оборище 10 и изживейте насладата от контакта със света на Bang & Olufsen.

Последни новини
Още от Новини