Стартира безплатно обучение за програмисти

За три години в програмата са обучени над 300 човека

Снимка: freeimages.com Снимка: freeimages.com

Започва новият сезон на безплатното обучение за програмисти „ИТ Таланти“, съобщават организаторите. Крайният срок за регистрация е 17 октомври 2016 , като над 1000 желаещи вече са се регистрирали само за първите 6 дни.

"Кандидатстването става чрез попълване на кратка форма за регистрация, а обучението е абсолютно безплатно. Няма изискване кандидатите да притежават специфично образование или предишен опит в програмирането, но е необходимо да имат висока мотивация за работа в областта на програмирането и информационните технологии".

Подборния процес включва 3 кръга, обясняват от компанията. Ще има онлайн логически тест на 18 октомври, последван от присъствени тестове на 23, 24 и 25 октомври и интервюта с HR специалисти в периода 27 октомври до 10 ноември.

Местата за прием в групите са 210, а направленията са: PHP Web Development, JavaScript Web Development, Java EE и Java за Android.

Курсът е изцяло присъствен и започва на 14 ноември, с продължителност 5 месеца, като лекциите се провеждат в работно време. За всички успешно завършили обучението е осигурена работа от компаниите-партньори на ИТ Таланти. 

Само за три години в програмата са обучени над 300 човека, които работят като програмисти във водещи компании в страната.

Последни новини
Още от Новини