Нов ФОРЕКС и ДЗР играч стъпи на българския пазар

CIX Markets предоставя онлайн търговия към крайни клиенти

Снимка: CIX Markets Снимка: CIX Markets

Името на новата марка е CIX Markets (Сикс Маркетс), чиято собствена платформа за търговия - CIX Trader - е носител на престижни награди. Марката вече е известна и работи при висок интерес от страна на трейдърите в Полша, Чехия и Унгария. Преди месец CIX Markets стъпи и на българския пазар.

CIX Markets предоставя онлайн търговия към крайни клиенти и е извоювала успеха си благодарение на изключителното ниво на клиентско обслужване, предоставен от компетентен и опитен екип. Това, което прави платформа CIX Trader забележителна, е че е създадена специално за по-малки инвеститори, които биха могли да търгуват с валутни двойки, договори за разлика, метали, индекси, енергия,стоки и лихвени проценти, при използването на една единствена сметка за търговия.

Платформата предоставя ефективни инструменти за търговия с 24-часов достъп до форекс пазарите, пазарите за индекси и стоки с правила за висока защита. Освен през CIX Trader, клиентите могат да търгуват и чрез платформатa MT4. Платформите съществуват и във вариант за мобилни устройства.

CIX Markets е нова търговска марка на City Credit Capital (UK), оторизиран и регулиран oт FCA брокер (U.K Financial Condusct Authority) от 2004 г. насам.

Оттогава датира и успехът им, който се гради на силен регулаторен надзор, технологични иновации и посветен, опитен персонал.
 

Последни новини
Още от Новини