Как образованието помага на младите да изградят лидерски качества

Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria организират международна конференция в подкрепа на бъдещите лидери

Илюстрация: Bloomberg TV Bulgaria Илюстрация: Bloomberg TV Bulgaria

Национална телевизия Bulgaria ON AIR и бизнес каналът Bloomberg TV Bulgaria ще изследват как образованието помага на младите хора да изградят лидерски качества и как компаниите откриват и развиват лидери по време на международна конференция на 11 май в хотел „Балкан“, София.

Събитието е част от поредицата „Образование и бизнес“, но тази година то ще се фокусира върху „Бъдещите лидери“. Участниците ще търсят отговори на ключови въпроси за цялото ни общестово - кои са лидерите на бъдещето, от които зависи развитието на България, как да ги разпознаем, как да стимулираме потенциала им и други.

Сред лекторите ще бъдат Роберто Патраси (откривател на таланти, ФК Милан до 2013), Джордж Харос (CEO People Solutions ICAP), Михаил Христов, параолимпиец и трикратен световен шампион, проф. Анатолий Занковски (Руска академия на науките), Любомир Янчев (студент НБУ, предприемач) и други.

В дискусиите ще се включат и представители на образователния сектор, правителството, неправителствени организации, компании, студенти и медии.

Конференцията „Образование и бизнес: Бъдещите лидери“ е част от визията на двете телевизии от медийната група приоритетно да подкрепят и инвестират в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за пълноценен живот.

 

Вижте още снимки от събитието и линкове към презентациите на лекторите.

Последни новини
Още от Новини