Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Как да сме успешни инвеститори

Георги Ангелов, мениджър Бизнес развитие, Karoll, Boom&Bust, 09.12.2017

Всички хора, независимо от техните различия, вземат решения въз основа на едно изначално схващане, намиращо се в тяхното подсъзнание, а именно - че са сами и не са достатъчно обичани. Това важи с пълна сила и за всеки тип търговия, коментира Георги Ангелов, мениджър Бизнес развитие, Karoll, в предаването Boom&Bust с Владимир Сиркаров и Кузман Илиев. 

По думите му различията при отделните хора се надграждат върху изначалната идея - самота и липса на любов. "Всеки човек е рационализирал по-различен начин, през разума си, как може да се измъкне от тази програма. При някои хора се получава така, че моделите, които са им били дадени, им помагат да бъдат малко по-рационални, т.е. при тях е застъпен много по-малко страхът от самота. Оттук тръгват и тънките различия между отделните хора", обясни Ангелов. 

За да бъдеш успешен на форекс пазара, трябва да имаш правилен начин на мислене повече, отколкото да притежаваш чисто интелектуалните познания - в областта на техническия или фундаменталния анализ, например, отбеляза още той, давайки интересен пример в подкрепа на това.

Вижте повече във видеото

Последни новини
Още от Boom & Bust