Бизнес среща

Понеделник – петък, 21,00 часа

Автор и водещ: Таня Кръстева

Здравословната храна и успешният ресторантьорски бизнес

Свилен Класанов, собственик на Слънце Луна, Бизнес среща, 13.02.2018

Здравословната храна е приготвена на първо място от човек, от живи същества с правилното отношение и намерение, т.е хората да не са експлоатирани, приготвяйки тази храна. Това каза собственикът на „Слънце Луна“ Свилен Класанов в предаването “Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева.

„Второ, здравословна храна не трябва да бъде манипулирана по начин, който да води до неприятни последици за организма. Трето, здравословната храна е отгледана без химичната намеса, която човек обикновено търси при днешния съвременен бизнес“.

Според Класанов за да бъде един ресторант успешен, той трябва да има цялостна концепция и добър екип.

Що се отнася до създаването на екип, Класанов посочи, че става все по-трудно да заинтригуваш човек да работи за теб и това според него е промяна, която се случва в световен мащаб.

„Хората стават все по-капризни и по-трудно мотивирани да работят за някой друг. Като добавим и факта, че много от младите интелигентни хора в България също избягаха в чужбина, става все по-трудно да се намери персонал, който да е наистина мотивиран да работи качествено и съвестно“.

„Мотивирам хората си с добро отношение. Общувам си с тях по най-естествен начин. Опитвам се спазвам абсолютно всички мои уговорки с тях, било то устни или писмени“, сподели още Класанов.

Той смята още, че един от начините да успее човек е да следва мечтите си и това, което мисли за правилно.

“Нямам таргет група. Не правя нещата, за да се харесам на някого. Правя това, което на мен ми харесва“.

 

Последни новини
Още от Бизнес среща