Unilever очаква прездизвикателни пазари за 2019

Алън Джоп, гл. изп. директор на Unilever

Алън Джоп, гл. изп. директор на Unilever по време на дискусия на Световния икономически форум в Давос, Швейцария. 22 януари 2019. Photographer: Jason Alden/Bloomberg Алън Джоп, гл. изп. директор на Unilever по време на дискусия на Световния икономически форум в Давос, Швейцария. 22 януари 2019. Photographer: Jason Alden/Bloomberg

Англо-холандският гигант в потребителските стоки Unilever очаква възможност за възстановяване в Латинска Америка, вижда добър пазар в Китай и силно потребление Индия, Пакистан, Бангладеш и Индонезия.

„Причината да дадем насоките си в долната половина на диапазона от 3 до 5% се дължи на волатилността на ключови развиващи се пазари”, каза Алън Джоп, гл. изп. директор на Unilever в интервю за Bloomberg.

След като тази седмица обяви покупката на базираната в Ню Йорк Laundress, компанията се прицели в разрастване и във високия сегмент на продуктите за грижа да дома.

„Преминаването към престижния сегмент на личните грижи от друга категория е определено част от стратегията ни”, каза Джоп.

Чуйте още във видеото.

 

Последни новини
Още от Анализи