Bloomberg TV Bulgaria излъчва най-интересното от Световния икономически форум в Давос

Сайтът на единствената бизнес телевизия в България със специална секция за форума

14:16 | 21 януари 2020
Bloomberg TV Bulgaria излъчва най-интересното от Световния икономически форум в Давос

Bloomberg TV Bulgaria е единствената българска медия, която ще проследи отблизо Световния икономически форум в Давос 2020. Той започва днес и ще продължи до 24 януари, а на него ще присъстват високопоставени политици от и директори на най-големите компании в света. Всеки ден в предаването „В развитие“, което се излъчва от 12 до 14 часа и от 18 до 20 часа, зрителите ще могат да гледат на живо специални интервюта на Bloomberg LP с някои от най-ключовите участници във форума.

В Световния форум ще се включат над 3 000 бизнесмени, политици, академици и представители на неправителственни организации от общо 117 страни.

Сред участниците са американският президент Доналд Тръмп, канцлерът на Германия Ангела Меркел, премиерът на България Бойко Борисов, председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард и други.

Тази година основната тема на Световния икономически форум е „Заинтересовани страни за устойчив и сплотен свят“. Участниците ще обсъждат рисковете, свързани с промените в климата, както и нуждата от спешни мерки.

Всичко най-актуално и значимо около Световния икономически форум зрителите могат да следят в ефира на Bloomberg TV Bulgaria и на специалната секция в сайта www.bloombergtv.bg, в която ще бъдат публикувани материалите от форума.