Bloomberg TV Bulgaria с отличие на годишните награди на БТПП

Единственият бизнес канал в България получи признание в категорията Медия

14:22 | 5 декември 2017
Bloomberg TV Bulgaria с отличие на годишните награди на БТПП

Bloomberg TV Bulgaria бе отличен на годишните награди на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) за постижения в икономиката. Единственият бизнес канал в България получи признание в категорията "Медия" за обективно представяне ролята на Палатата като най-голяма национална работодателска организация в деловия живот на страната, за отразяване на позициите на членовете й по актуалните промени и редовно излъчване на новини от ежедневните дейности на БТПП.

„Сърдечно благодаря на Българската търговско-промишлена палата за положителната оценка, която дава на Bloomberg TV Bulgaria. Като единствения телевизионен бизнес канал в България, ние ежедневно се стремим да предоставяме задълбочена и достоверна информация за икономическите и финансовите процеси и събития по света и у нас, както и да даваме трибуна за различните гледни точки и да гледаме напред в бъдещето. С екип от едни от най-добрите експерти във финансовата журналистика се стараем да бъдем полезни на широката бизнес общност в България и на всички бъдещи предприемачи, които не спират да търсят успеха“, каза Георги Бисерински, изпълнителен директор на Bloomberg TV Bulgaria.

"Bloomberg TV Bulgaria бе избрана по обективни показатели. Водим точна статистика кой какво точно публикува, дали то е от позицията на пазарната икономика, дали е в полза на българското предприемачество и за постигане на по-бърз растеж в целия свят", заяви председателят на БТПП Цветан Симеонов. "Конкуренцията беше много голяма, защото все по-силно навлизат и изцяло дигиталните медии, но Bloomberg TV Bulgaria е добър с това, че съчетава едновременно и телевизия и дигитална медия".

На 24-тите годишни награди на БТПП бяха отличени компании с постижения в бизнеса, търговски представител, регионална търговско-промишлена палата, браншова организация, медия и журналист, както и посланика на Република Корея Н. Пр. Шин Бунам.

Повече можете да видите в репортажа от церемонията на редактора на Bloomberg TV Bulgaria Таня Харизанова.