Какви полезни бетинг функции предлага Betano

13:33 | 3 август 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Какви полезни бетинг функции предлага Betano

Ако върнем времето назад, най-вероятно ще си спомним как точно протичаха спортните прогнози. Процесът беше доста забавен, защото имахте нужда от спортен вестник, програма от самия букмейкър и избора на спортни събития. Като в повечето случаи имахте само свободата да изберете краен победител. Ако нещо се обърка в края на срещата – губите. Такива бяха правилата, но днес онлайн платформите дават една особена свобода и както самото заглавие ни подсказва – налични са доста интересни функции за редуциране на риска.

Точно това забелязват и анализаторите в това ревю за Betano и очевидно сега повечето спортни фенове очакват с нетърпение активирането на аудиторията, особено след като това е вторият най-разглеждан показател в платформата на всеки един оператор. Защо? Първият е обвързан с всички промоции и бонуси, които позволяват по-дълга и безрискова игра, а втората секция обикновено ни дава и по-сериозен контрол на нашите залози. Говорим за този бранд, защото се очаква евентуално до края на годината да получи лиценз и да започне да оперира.

Нека разгледаме и какви точно са предложенията на този оператор и каква точно свобода се дава по време на игра.

Започваме с добре познатия кеш-аут, чиято основна функция е да ни позволява да контролираме залога си по всяко време. Не всеки има точната преценка за дадено дерби, но това отдавна не означава, че трябва да изгуби залога си. Брандът позволява същият да бъде изтеглен срещу минимална такса, като всичко това не само пести средства, но и не оставя онзи горчив вкус от играта.

Не е трудно да открием, че спортните залози на живо вече не изискват бързането пред компютъра за правенето на спортни залози. Впрочем тук имаме мобилно приложение, с което винаги да сме близо до големите срещи. Проблемът обаче е, че при правенето на такива залози е разумно да гледаме и срещата. Този букмейкър има функцията за пряко предаване, това означава, че дори и през мобилното си приложение ще можем да гледаме някои от големите дербита, като за целта най-често се изисква да разполагаме с някакъв депозит. Тази секция е известна с някои интересни микропазари – ограничени до едно събитие - предлагащи прогноза за изпълнение на корнер, пряк свободен удар и дори дузпа.

Ако нямате добра интернет връзка, можете да използвате интерактивните анимации, които пестят мобилните данни, но същевременно ни дават една много добра статистика и точно обяснение къде се намира топката, кои играчи играят, как се справят със самата игра и още много други. Функцията е полезна, особено когато ви се налага да бъдете малко по-дискретни по време на самата среща.

Ако сте почитатели на така известните акумулатори, обърнете внимание и на секцията Match Combo, където комбинациите определено ще позволят да направите малко по-смели промоции и да се насладите на доста по-смелите прогнози. Идеята е, че може да съчетаете малко повече брандове.

Като цяло не трябва да се изненадваме от тези и още много други функции. Искаме да обърнете внимание и на добре познатия ментор за спортни залози, който в някои моменти може да ни предостави и посочи интересни спортни събития, отговарящи на нашите основни изисквания, но евентуално можем да го пропуснем.

Можете и в момента да разгледате пълното портфолио в анализаторската платформа, но освен това може да използвате VPN или прокси, ако искате да видите и пълния спектър. Всички останали могат просто да изчакат лицензирането, което както напомнихме – се очаква до края на годината.