Самолетни билети от 40 евро в посока – с новата романтична кампания на „България Ер“

Всеки, който планира пътуване, може да го направи на специална цена с „България Ер“ и кампанията "Любовта те кара да летиш"

16:52 | 27 януари 2020
Препоръчан материал
Самолетни билети от 40 евро в посока – с новата романтична кампания на „България Ер“

От днес националният авиопревозвач „България Ер“ пренасочва полетите си към света на любовта с изкушаващи промоции на самолетните билети до всички свои директни дестинации. До 16 февруари всеки, който иска да подари на себе си и половинката си романтично пътeшествие за Деня на влюбените, или просто планира следващото си пътуване може да го направи на специална цена с „България Ер“ и кампанията "Любовта те кара да летиш".

Полетите от София до античната Атина са на супер цени от 40 евро за еднопосочен билет, а до Виена - градът, в който се преплитат музика, изкуство и романтика,  започват от 49 евро еднопосочно и от 88 евро двупосочно. И то с включени  1 бр. ръчен багаж до 10 кг, допълнителна дамска чанта или чанта за лаптоп, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда.

Авиокомпанията има и специално предложение за влюбените, които искат да усетят величието на Русия. От 220 евро в двете посоки започват цените на билетите между София и новата дестинация на „България Ер“ Санкт Петербург. Срещу 209 евро пък може да бъде резервиран двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата руски града са включени освен ръчен багаж, така и чекиран куфар до 23 кг, редом с всички останали комплименти от превозвача. 

На атрактивни цени са и билетите до два от най-магнетичните града в Италия – страната на любовта.  В рамките на промо кампанията от 49 евро започват полетите до Милано, а от 54 евро са тези до Рим.  Изключително изгодни оферти има и за полетите на "България Ер" до Лондон, Прага, Кипър, Берлин, както и за някои от най-красивите и романтични градове на Испания.  Повече подробности може да откриете на сайта на авиокомпанията www.air.bg. Всички билети, закупени в рамките на промоцията, могат да бъдат използвани за пътувания, започнали до 30 юни 2020 година.